miss glamour

Augustus 2017

Leuk nieuws! Onze website PersonalProducts wordt opnieuw door iemand ontworpen. 
Nu gaan we hier verder met MissGlamour. Deze site lag er even uit, maar het blijft toch kriebelen, en daarom leek het ons een goed idee om deze webshop weer te openen.
We streven er naar dat we binnen 2 maanden weer open kunnen gaan met PersonalProducts, maar dat ook MissGlamour een totale metamorfose heeft ondergaan.
Dus blijf er bij, om alles te volgen.


~~~~

Juni 2017

MissGlamour en PersonalProducts worden samengevoegd.

Vanaf Juli 2017 gaan wij de websites samenvoegen tot 1 website, onder de naam van Personal Products.
Aangezien het voor ons veel overzichtelijker is om 1 website te onderhouden, hebben we dit besloten. 
Veel artikelen hebben we al omgezet, op zich een hele klus. Maar leuk om te doen.

 

~~~~

Een week voor Kerst 2015 stonden wij met onze spulletjes op de kerstmarkt in de wijk Paasbos in Nijkerk. Gezellig met meerdere kramen, en heerlijke hapjes, een kerstkoor op de achtergrond en natuurlijk de kerstman. Het was gezellig druk, en erg leuk om allemaal bekenden te spreken. Op naar volgend jaar, met een nog grotere kerstmarkt!!!


~~~~

Nu ook onze spulletjes te koop bij HunterStunter in Nijkerk

Sinds de maand mei dit jaar hebben wij ook een kraam bij de HunterStunter, op de Vetkamp in Nijkerk.
Hier vinden jullie meerdere artikelen, van meerdere website die wij hebben. Artikelen met borduring, speelgoed van het merk Siku, maar ook haarbandjes, kleding voor onze kleine princesjes, en nog veel meer. Voor openingstijden e.d. klik dan hier.

Natuurlijk willen jullie weten welke kraam van ons is. Wij hebben kraam nr. 062.

~~~~

De club van Sinterklaas Nijkerk

Een leuke opdracht kwam er van onze enige echte Sinterklaas. Op zijn pietenpakken wilde hij een heus logo van de club van Sinterklaas Nijkerk, geborduurd door ons. Een hele onderneming, maar reuze leuk om te doen.
Kijk hier maar eens voor de foto's.

Zie ook de Club van Sinterklaas Nijkerk 

   Over ons                       

Nadat mijn jongste zoon geboren was besloot ik om iets voor mijzelf te gaan doen. Borduren is iets wat ik altijd heb gedaan en sinds 2011 heb ik een borduurmachine aangeschaft en ben ik officieel begonnen met een website met geborduurde producten. www.personalproducts.nl  In 2013 heb ik mijn tweede machine aangeschaft.
 
Inmiddels is het borduren voor anderen enorm uitgebreid en vind ik het heerlijk om ook naar wens te borduren, mits dat netjes en gepast blijft.
 
Verder heb ik nog drie andere websites, www.missglamour.nl en www.jouwpetticoat.nl
Het leuke is dat ik door de Borduurservice leuke kleding kan borduren, wat een leuke combinatie is met de andere websites, met kleding en haaraccesoiressen.

Ook is er altijd ruimte voor speciale wensen of verzoeken.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN